Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

Blowverslaving
  • In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Toch hebben tienduizenden mensen problemen met een blowverslaving. Er is steeds meer vraag naar hulp bij stoppen met blowen.

    Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. Vooral dagelijkse blowers hebben veel kosten aan de verslaving. Het grootste deel van uw geld kan op den duur alleen nog maar naar blowen gaan. Bent u hier bang voor, stop dan op korte termijn met blowen.

    Stopt u met blowen, dan verdwijnt na enige tijd de behoefte eraan. Stoppen zorgt ervoor dat u het heft in eigen handen neemt. Wees wel voorbereid op ontwenningsverschijnselen. U kunt tijdens de eerste dagen echt ziek zijn.

    Neem het artikel verslaafd wiet eens door voor meer hulp bij stoppen met blowen. Ernstige bijwerkingen wijst er toch maar op dat er sprake is van een blowverslaving die moet worden overwonnen. Steek geen joint op om de bijwerkingen te laten verdwijnen.

    Blowen maakt vergeetachtig wanneer men het te veel doet. Het geheugen op de korte termijn wordt door het roken van cannabis aangetast. Uw geheugen wordt weer beter na minderen of stoppen. Serieuze dingen pakt u weer op na het stoppen met blowen.